Gaat u dit jaar nog op vakantie met de auto?

In diverse landen is het verplicht om een brandblusser in de auto te hebben. Als u in of door België, Polen, Turkije en Griekenland reist dan krijgt u een boete zonder brandblusser in de auto.

U kunt natuurlijk een kleine poeder-brandblusser bij de Halfords kopen, kost € 22,99,-

Wat Halfords er niet bij vermeld is dat dit poeder funest is voor elektronica ook niet zomaar te verwijderen is, dit moet gebeuren met een industriële stofzuiger.

Het komt er op neer dat als u een klein brandje zou hebben in uw auto wat u blust en uw auto red, dat het poeder er voor zorgt dat alle elektronica een tijd later defect raakt…

Een poederblusser van 1 kg heeft ook nog een zeer korte blustijd van ongeveer 6 seconden. En de kans dat de brand weer ontsteekt is aanwezig. Maar dan is uw blusser leeg.

De brandblusser die ik u aan kan bieden heeft een blustijd van 25 seconden, en een reikwijdte van 3-4 meter. Hij is niet schadelijk is uw auto, voor u en ook niet voor het milieu. Hij is geschikt voor het blussen van vaste stoffen, vloeistoffen en elektra branden tot 1000 volt.

Neem even een kijkje op mijn website bij de brandblussers. www.naqubo.nl/brandblussers. Ze zijn nu ook nog tijdelijk in de aanbieding.

Met vriendelijke groet,

Patrick

NaQuBo Brand en Inbraakbeveiliging